Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Aşı yaptırmayan öğretmen koronavirüsten öldü

Aşı yaptırmayan öğretmen koronavirüsten öldü
Fotoğraf Başlığı Asi yaptirmayan ögretmen koronavirüsten öldü

Kırıkkale'de bir okulda öğretmenlik yapan 55 yaşındaki Tahsin Tunç koronavirüse yakalanarak hayatını kaybetti. Tahsin öğretmenin ölümünün ardından aşı yaptırmadığı öğrenildi.

Kaydet
a- | +A

Kırıkkale'de İsmail Üstüner İlkokulu'nda öğretmenlik yapan Tahsin Tunç koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşınca da hastaneye kaldırıldı, yoğun bakımda tedavi altına alınan Tahsin öğretmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve 1 çocuk babası olan Tahsin Tunç'un vefat haberi başta ailesi ve yakınları olmak üzere eğitim camiasında büyük üzüntüye sebep oldu.

COVİD-19 AŞISI YAPTIRMAMIŞTI

İlkokul 1. sınıf öğretmeni Tunç'un Covid-19 aşısı yaptırmadığı öğrenildi. Tunç'un cenazesi, Gürler Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yahşihan Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Tunç'un ailesi ve meslektaşları katıldı.

BAKMADAN GEÇME
Aşı karşıtı müzisyen koronadan öldü
HABER

Aşı karşıtı müzisyen koronadan öldü

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.