Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bolu'da yangın: 5 ev, 4 samanlık kül oldu

Bolu'da yangın: 5 ev, 4 samanlık kül oldu
Başlık ResmiBolu'da yangin: 5 ev, 4 samanlik kül oldu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çıkan yangında 5 ahşap ev, 4 samanlık ve bir ahır kullanılamaz hale geldi.

Kaydet
a- | +A
Alınan bilgiye göre, Ilıca köyünde Yusuf Arslan'a ait ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen ve çevredeki ahşap evlere sıçrayan yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Bolu, Mudurnu, Nallıhan ve Göynük Belediyesi itfaiye ekipleri ile Mudurnu Orman İşletmesine ait arazözler, yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Yangında 5 ahşap ev, 4 samanlık ve bir ahır kullanılamaz hale geldi. Dumandan etkilenen bazı vatandaşlar ise 112 Acil Servis ekiplerince tedavi edildi.

Olay yerine gelen Vali Aydın Baruş, Mudurnu Kaymakamı Cihat Sönmez ve Belediye Başkanı Mehmet İnegöl incelemede bulundu.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.