Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kar 1.5 metreye ulaştı, muhtar vatandaşlara böyle seslendi

Kar 1.5 metreye ulaştı, muhtar vatandaşlara böyle seslendi

Son yılların en yoğun kar yağışı sebebi ile Sakarya’nın Kocaali ilçesinin yüksek mahallelerinde kar kalınlığı bir buçuk metreye kadar ulaştı.

Kaydet
a- | +A

Ülke genelinde son yılların en yoğun kar yağışı etkili oldu. Sakarya’nın Kocaali ilçesinde bulunan yüksek mahallelerde kar kalınlığı yer yer bir buçuk metreye kadar ulaştı. İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve karla kaplanan Küplük Mahallesi Muhtarı Hüseyin İpek ise, mahalle halkının ihtiyaçlarını giderebilmek için seferber oldu.

BENİ 24 SAAT ARAYABİLİRLER

Mahallede kar kalınlığının bir buçuk metreye ulaştığını aktaran İpek, “Son yılların en büyük kışını yaşıyoruz. Yaklaşık bir buçuk metre kar var, her taraf bembeyaz. Buradan mahalle halkıma seslenmek istiyorum; gıda, yakıt ve farklı ihtiyaçları olan tüm vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile beni 24 saat arayabilirler. Buradan hepsine seslenmek istiyorum, telefonum 24 saat açık. Muhtar olarak her zaman vatandaşımın yanındayım ve her zaman yanında olacağım” ifadelerine yer verdi.

BAKMADAN GEÇME
Kar, kombi bacasını tıkadı: 5 kişilik aile zehirlendi
HABER

Kar, kombi bacasını tıkadı: 5 kişilik aile zehirlendi

BAKMADAN GEÇME
İstanbul’da karlı yolda korkunç kaza: Hamile sürücü ve kardeşi ölümden döndü
HABER

İstanbul’da karlı yolda korkunç kaza: Hamile sürücü ve kardeşi ölümden döndü

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.