Karne töreni sonrası kabusu yaşadı: Öğretmenin acı sonu

Düzenleyen:
Karne töreni sonrası kabusu yaşadı: Öğretmenin acı sonu

YAŞAM Haberleri

Karne töreninden sonra fenalaşan bir öğretmen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde öğretmenlik yapan 56 yaşındaki Mehmet Kartal, karne töreni sonrası fenalaştı. Hemen hastaneye yetiştirilen kimya öğretmeni Kartal,  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

KORONA ŞÜPHESİYLE HASTANEYE GİTTİ
Merkezefendi ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi’nde görev yapan kimya öğretmeni Mehmet Kartal (56), bu gün okulda öğrencilerine ilk dönem karnelerini verdikten sonra aniden sonra rahatsızlandı. Karne töreninde yer alan meslektaşları tarafından ilk müdahalesi yapılan Mehmet Kartal, korona virüs şüphesiyle Servergazi Devlet Hastanesi acil servisine müracaat etti.

Korona testi için sıra beklerken fenalaşan Mehmet Kartal’a, acil servis ekibi tarafından müdahale edildi. 30 yıllık öğretmen olan Kartal, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılmadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...