Sahilde peş peşe 3 ceset bulundu! Ekipler alarma geçti
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sahilde önce 2 kadının, kısa süre sonra ise bir erkeğin cansız bedeni bulundu. Üzerlerinde kıyafetleri olduğu belirlenen 3 kişinin cenazesi, kimlik tespiti ve kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla otopsiye gönderildi.
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sahilde peş peşe 3 kişinin cansız bedeninin bulunması paniğe neden oldu.
Edinilen bilgilere göre olay, Cami Mahallesi'nde bulunan Şehit Cevher Dudayev Parkı Sahili'nde meydana geldi. Sahilde kıyıya vuran 2 kadının cansız bedenini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
Kısa süre sonra aynı bölgede bir erkeğe ait cansız beden de bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.
3 CANSIZ BEDEN OTOPSİYE GÖNDERİLDİ
Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı ilk incelemede, 3 kişinin de üzerlerinde kıyafetlerinin bulunduğu belirlendi.
Cansız bedenler, kimlik tespiti ve kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Polis ve Sahil Güvenlik ekipleri olayın aydınlatılması için bölgede inceleme yaptı. 3 kişinin ölümüne ilişkin detayların otopsi sonuçları ve yürütülen soruşturmanın ardından netlik kazanması bekleniyor.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
