AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka kimdir? Şırnaklı mı? Nereli? Mehmet Yarka'nın Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka kimdir? Şırnaklı mı? Nereli? Mehmet Yarka'nın Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ak Parti Şırnak Belediye Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Yarka'nın mesleği nedir? Evli mi? Yarka'nın vaatleri nedir? AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Yarka'nın hayatı ve biyografisi

AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka'nın hayatı ve biyografisi, siyasi kariyeri araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Yarka, Şırnaklı mı? Kimdir? Yarkas nereli? Kaç yaşında?

MEHMET YARKA KİMDİR ?

29 Ocak 1963 tarihinde Şırnak'ta doğdu. Lise öğrenimini Şırnak'ta tamamladıktan sonra 1986 yılında siyaset hayatına Anavatan Partisi ile başladı. İlk defa 1989 yılında seçilerek belediye meclis üyesi ve belediye başkan vekili olarak görev yaptı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görevler aldı. Şırnakspor Kulübünü kurdu ve 2003-2005 yılları arasında Şırnakspor Kulübü başkanlığı yaptı. Ankara'da kurmuş olduğu May İnşaat firmasında yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. 2019 yerel seçimleri için AK Parti'den aday gösterilen Mehmet Yarka, Şırnak'ta %61,7'lik oy oranıyla belediye başkanı seçildi. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...