İYİ Parti Kayseri Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel kimdir? Yücel Kayserili mi? Nereli? Hayatı ve biyografisi

/ Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İYİ Parti Kayseri Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel kimdir? Yücel Kayserili mi? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti Kayseri Belediye Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel kimdir? Yücel kaç yaşında? Nereli? Yücel'in mesleği nedir? Evli mi? Vaatleri nedir? İYİ Parti Kayseri Belediye Başkan Adayı Yücel'in hayatı ve biyografisi

İYİ Parti Kayseri Belediye Başkan Adayı Yücel'in hayatı ve biyografisi, siyasi kariyeri araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Yücel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

KAZIM YÜCEL KİMDİR?

Kazım Yücel, 1964 yılında Kayseri'de doğmuştur. 2 çocuk babası ve 1 torun sahibidir. Eğitim hayatını Kayseri'de tamamlayan Yücel, askerlik görevini tamamladıktan sonra 1985 yılında iş hayatına atıldı. Yaklaşık 30 yıldır başında bulunduğu ticari firmasının faaliyetlerini yürüten Yücel, siyaset dışında uluslararası ithalat ve ihracatla ilgileniyor. Siyasi kariyerine 2014 yılında yerel seçimlerle belediye meclis üyesi olarak giriş yapan Yücel, 2010 yıllarında resmi bir şekilde siyasetle ilgilenmeye başladı.

KAZIM YÜCEL’İN VAATLERİ

İYİ Parti'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Kazım Yücel, hem ticari tecrübesiyle hem de yerel yönetim tecrübesiyle şehrin ekonomisini kalkındırabileceğini, şehrin refahını artırabileceğini vaat ediyor.





Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...