İYİ Parti Manisa Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan kimdir? Özcan Manisalı mı? Nereli? Hayatı ve biyografisi

/ Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İYİ Parti Manisa Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan kimdir? Özcan Manisalı mı? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti Manisa Belediye Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan kimdir? Özcan kaç yaşında? Nereli? Özcan'ın mesleği nedir? Evli mi? Vaatleri nedir? İYİ Parti Manisa Belediye Başkan Adayı Özcan'ın hayatı ve biyografisi

İYİ Parti Manisa Belediye Başkan Adayı Özcan'ın hayatı ve biyografisi, siyasi kariyeri araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Özcan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


GÜRHAN ÖZCAN KİMDİR?

Gürhan Özcan, Ortapedi ve Travmatoloji uzmanıdır. İYİ Parti’den 28. dönem milletvekili aday adayı olan Op. Dr. Gürhan Özcan bugüne kadar hekim kimliği ile tanınıyor. Op. Dr Özcan, İYİ Parti'ye İzmir milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun Manisa'da düzenlediği toplantıda rozet takmasıyla birlikte İYİ Partili oldu. Sonrasında il istişare kuruluna seçilerek aktif olarak il ve ilçe teşkilatlarında görev aldı. Özcan son olarak İYİ Parti’den 28. Dönem 5.sıra milletvekili aday adayı olmuştu. Dr. Özcan İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.





Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...