Lidya Müge Akdağ kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı'nın kızı katıldığı yarışma ile gündem oldu…

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Lidya Müge Akdağ kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı'nın kızı katıldığı yarışma ile gündem oldu…

Biyografi Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Televizyon ekranlarının en sevilen isimlerinden birisi olan Müge Anlı’nın kızının kim olduğu büyük merak konusuydu. Müge Anlı’nın kızı Lidya Müge Anlı katıldığı yarışma programı ile gündem oldu. Pek çok kişi arama motorlarında “Lidya Müge Akdağ kimdir, kaç yaşında?” sorularının cevaplarını araştırmaya başladılar. İşte o detaylar…

Televizyondan en çok izlenen programlardan birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı programında pek çok faili meçhul cinayet, gizemli kayıpları aydınlatırken aynı zamanda pek çok sosyal sorumluluk projesine de imza atıyor. Televizyon ekranlarının sevilen yüzü olmasından dolayı vatandaşlar Müge Anlı’nın özel hayatını da merak ediyor. Son olarak Müge Anlı’nın kızı Lidya Müge Akdağ’ın ramazan ayında Asuman Krause'nin sunduğu Aileler Yarışıyor programına katılması ile vatandaşlar arama motorlarında “Lidya Müge Akdağ kimdir, kaç yaşında?” sorularının cevaplarını araştırmaya başladılar. İşte o detaylar…

Lidya Müge Akdağ kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı'nın kızı katıldığı yarışma ile gündem oldu…

MÜGE ANLI’NIN KIZI LİDYA MÜGE AKDAĞ KİMDİR?

Müge Anlı ile Burhan Akdağ 1993 yılında evlendiler ve 2002 yılında kızları Lidya Müge Akdağ dünyaya geldi. Müge Anlı ve Burhan Akdağ, Lidya 6 yaşındayken boşandı. İlerleyen zamanda kızları Lidya için sık sık bir araya gelen çift, bir kez daha nikah masasına oturdu. Çift ilerleyen zamanda tekrar boşandı.

Lidya Müge Akdağ lise öğrenimini Özel Saint Benoît Fransız Lisesi’nde tamamladı. Koç Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesi’nde öğrenimine devam ediyor. Aynı zamanda annesi gibi koyu bir Fenerbahçe taraftarı. Akdağ yaz stajını Fenerbahçe Spor Kulübü’nde tamamladı.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...