MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş kimdir? Cemal Kobaş Denizlili mi? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş kimdir? Cemal Kobaş Denizlili mi? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Belediye Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş kimdir? Cemal Kobaş kaç yaşında? Nereli? Cemal Kobaş'ın mesleği nedir? Evli mi? Cemal Kobaş'ın vaatleri nedir? MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş'ın hayatı ve biyografisi

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş'ın hayatı ve biyografisi, siyasi kariyeri araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Cemal Kobaş Denizlili mi ? Cemal Kobaş nereli? Kaç yaşında?

CEMAL KOBAŞ KİMDİR?

1983 Serinhisar doğumlu olan Kobaş, evli ve üç çocuk babasıdır. İlk ve orta öğrenimini Serinhisarda tamamladı ve iş hayatına atıldı. Ersancak Leblebi ve Kuruyemiş Firmasının sahibidir. 2009-2014 yılları arasında Serinhisar Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan Kobaş, 2016-2021 yılları arasında Serinhisar Leblebiciler Sanayi Sitesi Kooperatif başkanlığını üstlendi. 2018-2023 yılları arasında Denizli Ticaret Borsası Yönetim kurulu üyeliğinin ardından 2018 yılından bu güne Denizli Ticaret Borsası Meclis Üyeliği görevini yapmaktadır. 2019-2023 yılları arasında Ak Parti Serinhisar İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. 2009-2014 yılları arasında Serinhisar Ülkü Ocakları Başkanlığı, 2019-2023 Ak Parti Serinhisar İlçe Başkanlığı yapan Kobaş, bir çok Sivil Toplum ve Kuruluşlarına da katıldı. 



Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...