MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun kimdir? Bekir Aksun Erzincanlı mı? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun kimdir? Bekir Aksun  Erzincanlı mı? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Belediye Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun kimdir? Bekir Aksun kaç yaşında? Nereli? Bekir Aksun'un mesleği nedir, evli mi? Bekir Aksun'un vaatleri nedir? MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun'un hayatı ve biyografisi

MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun'un hayatı ve biyografisi, siyasi kariyeri araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Bekir Aksun Erzincanlı mı ? Bekir Aksun nereli, kaç yaşında?

BEKİR AKSUN KİMDİR?

1967 yılında Erzincan’da doğan Bekir Aksun, ilk, orta ve lise öğrenimini Erzincan Üzümlü ilçesinde tamamladı. 1987 yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Yüksek Okulunu ve ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini tamamladı. 1988-2006 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı’nda öğretmenlik yaptıktan sonra 2006 yılında ticarete atıldı. Milliyetçi Hareket Partisinde çeşitli mevkilerde görev almıştır. Erzincan MHP Yönetim Kurulu Üyeliği, Erzincan MHP Basın Danışmanlığı, MHP Erzincan İl Genel Meclis Üyeliği, Erzincan MHP İl Başkan Vekilliği, Erzincan MHP İl Başkanlığı, MHP Üst Kurul Delegeliği, 2018 Genel Seçimlerinde MHP Erzincan Milletvekili Adayı olan ve mevcut olarak MHP Erzincan Belediye Başkanlığı görevini yürüten Aksun evli ve 3 çocuk babasıdır.




Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...