MHP Manisa Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün kimdir? Cengiz Ergün Manisalı mı? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MHP Manisa Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün kimdir? Cengiz Ergün Manisalı mı? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Belediye Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün kimdir? Cengiz Ergün kaç yaşında? Nereli? Cengiz Ergün'ün mesleği nedir? Evli mi? Cengiz Ergün'ün vaatleri nedir? MHP Manisa Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün'ün hayatı ve biyografisi

MHP Manisa Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün'ün hayatı ve biyografisi, siyasi kariyeri araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Cengiz Ergün Manisalı mı? Cengiz Ergün nereli? Kaç yaşında?

CENGİZ ERGÜN KİMDİR?

Cengiz Ergün 1960 yılında Manisa'da doğdu. Cengiz Ergün ilkokul yıllarını Murat Germen , Necatibey ve Gazi İlkokulu’nda geçirdi ve ardından Ortaokulu Şehitler Orta Okulu'nda, Liseyi de İzmir Fatih Lisesi'nde tamamladı. Üniversite Lisans eğitimini Muğla Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde aldı ve 1980 yılında mezun oldu.İş hayatında, Manisa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir firma kurdu ve iş hayatına girdi. Müteahhit olarak bir çok projeyi başarıyla tamamladı.Manisa halkına hizmet için bir çok sosyal faaliyetlere katıldı. Bunlardan en öne çıkanı Manisaspor Kulübü Başkanlığı oldu. 

CENGİZ ERGÜN'ÜN VAATLERİ

27 Aralık 2008 tarihinde MHP’den Manisa Belediye Başkan Adayı olan ve 29 Mart 2009 tarihinde Manisa tarihinin en yüksek oyunu alarak Manisa Belediye Başkanı seçilen Ergün, şehrin çöp sorunundan yollarına, spordan tarihi alanlara kadar bir çok alanda projeleri olduğunu açıkladı. 

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...