'Rust' filmi setinde hayatını kaybeden yönetmenin babası konuştu

Düzenleyen:
'Rust' filmi setinde hayatını kaybeden yönetmenin babası konuştu

DÜNYA Haberleri

Rust filminin setinde kazara öldürülen görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in babası Anatoly Androsovych, kızının ölümünden aktör Alec Baldwin’in “en azından kısmen sorumlu olduğunu” ifade etti.

İngiliz The Sun gazetesine konuşan Ukraynalı Androsovych, “Benim açımdan Baldwin’in kendi elleriyle ateş açtığı açık. Bundan dolayı onun kızımın ölümüyle ilgili olarak kısmen bile sorumlu tutulmamasını anlayamıyorum” dedi.

'Rust' filmi setinde hayatını kaybeden yönetmenin babası konuştu
Halyna Hutchins’in babası Anatoly Androsovych, kızının ölümünden aktör Alec Baldwin’in “en azından kısmen sorumlu olduğunu” ifade etti.

Baldwin’in davranışlarını da anlayamadığını belirten 61 yaşındaki acılı baba, ünlü aktörün ölüme yol açan tabancanın tetiğini kendisinin çekmediği iddiasıyla ilgili olarak, “Tabanca, tetiğe basılmadan ateş almayan bir silah türüdür. Alec bu atışa sebep olduğu için kısmen suçludur” diye konuştu. Baldwin’in 2017 senesinde attığı “Haksız yere birini öldürmenin nasıl hissettirdiğini merak ediyorum” tweetine de değinen Androsovych, “Filmdeki olaydan sonra bu tweeti niye sildi?” diye sordu.



Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...