Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

G-20'de Dünya Neden Erdoğan'ı Konuştu? İşte Zirveye Yansıyan Hamlelerin Şifreleri

G-20'de Dünya Neden Erdoğan'ı Konuştu? İşte Zirveye Yansıyan Hamlelerin Şifreleri

Endonezya’nın Bali Adası’nda gerçekleşen G-20 Liderler Zirvesi’nde gözler Türkiye’deydi…. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın G-20 Zirvesi’nde iki günlük diplomasi trafiği yoğun geçti. G-20’de Cumhurbaşkanı Erdoğan uluslararası camiayı ilgilendiren önemli mesajlar verdi. 

Kaydet
a- | +A

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 günlük G-20 Zirvesi boyunca pek çok ikili görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan’ın diplomasi trafiği ev sahibi Endonezya Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ile başladı ardından ABD Başkanı Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Suudi Arabistan Prensi Selman ve İtalya Başbakanı Meloni ile görüşen Erdoğan bugün Almanya Şansölyesi Scholz ile görüştü.

Türkiye Gazetesi Editörü Gülcan Ayboğan, G-20 Liderler Zirvesi’nde verilen mesajları ile dünyayı ilgilendiren meselelerde Türkiye’nin oynadığı etkin rolü sizler için araştırdı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.