Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Norveç Başbakanı gözyaşlarını tutamadı

Norveç Başbakanı gözyaşlarını tutamadı
Fotoğraf Başlığı Norveç Basbakani gözyaslarini tutamadi

Norveç Başbakanı Erna Solberg düzenlediği basın toplantısında Paris'teki terör saldırısıyla ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

Kaydet
a- | +A
Norveç Başbakanı Erna Solberg düzenlediği basın toplantısında ”Paris'te onlarca insan barbarca bir terör saldırısının kurbanı olmuştur. Bizi korkutamayacaklar. Fransız yetkililerle dayanışma içerisindeyiz. Karanlıklar aydınlığın üzerini örtemeyecek" dedi.
Basın toplantısında çok üzgün görünen Erna Solberg kendisinin de Paris'te evlendiğini belirterek terör saldırısını duyduğunda derin üzüntüye kapıldığını söyledi. Bu sırada Erna Solberg gözyaşlarını tutamadı.
Polis teşkilatının dün aldığı 'üniformalı polislerin yeniden silah taşımama' kararı almasına da değinen Erna Solberg istihbarat ve polis yetkililerinin aldıkları kararı gözden geçirmelerini istediğini de sözlerine ekledi.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.