Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Boyner’den avantajlı kış alışverişi fırsatı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Boyner’den avantajlı kış alışverişi fırsatı

EKONOMİ Haberleri  / İHA

Boyner’in Çılgın Kelebek kampanyası 8-9-10-11 Kasım'da gerçekleşecek. 38 şehirdeki 113 mağazası ve internet sitesinin dâhil olduğu kampanya katılanlar, kışlık giyim ihtiyaçlarını bütçelerini zorlamadan karşılayabilecek.

Boyner, avantajlı kış alışverişi yapmak isteyen tüketiciler için gelenekselleşen Çılgın Kelebek indirimini başlattı. Boyner’in yılda iki kez yaptığı Çılgın Kelebek kampanyası kış sezonu için 8-9-10-11 Kasım'da gerçekleşecek. Yapılan bilgilendirmede; bir ailenin tüm giyim ihtiyaçlarını bulabildiği Boyner mağazalarında, kadın giyim, erkek giyim, çocuk, aktif spor veya ev koleksiyonlarında seçili birçok üründe net yüzde 50 indirim geçerli olacak. Çılgın Kelebek kampanyası boyunca, 38 şehirde yer alan 113 Boyner mağazası saat 24.00’e kadar açık kalacak, ayrıca kampanya mağazalarla birlikte boyner.com.tr’de de uygulanacak.

Birçok sevilen marka, tüketicilere Çılgın Kelebek’e özel sürpriz ve taksit seçeneğiyle sunacak.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...