4 kıta ile 19 yeni anlaşma

4 kıta ile 19 yeni anlaşma

EKONOMİ Haberleri

Ticaret ve yatırım ağlarına katkıda bulunmak adına diplomasinin öncü unsurlarından olan fahri konsoloslar, MÜSİAD EXPO 2020 kapsamında yapılan zirvede bir araya geldi.

50 fahri konsolosun yer aldığı MÜSİAD-Dünya Fahri Konsolosları Ticaret ve Diplomasi Zirvesinde, 4 kıtadan 19 yeni kuruluşla Uluslararası İş birliği Anlaşması (MOU) imzalandı. Bu yeni anlaşmalar sayesinde Türkiye ile söz konusu ülkeler arasındaki ihracatın ve ticaretin geliştirilmesi noktasında adımlar atılacak. MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Özyurt; farklı ülkeler ile Türkiye arasında ilişkilerin geliştirilmesine yardımcı olan ve ülkenin tanıtımına en üst düzeyde katkı sağlayan fahri konsolosların, dış ticaret açılımı ve doğrudan yabancı yatırım çekilmesi konusunda da önemli katkıları olacağını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...