Bursa'nın vergi rekortmenleri belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bursa'nın vergi rekortmenleri belli oldu

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa'da 2022 yılı gelir vergisi ile kurumlar vergisi rekortmenleri açıklandı. Buna göre kurumlar vergisinde Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. birinci oldu. En fazla gelir vergisi beyan eden mükellef isminin açıklanmamasını talep ederken, onu Özdilek Holding'in kurucusu Hüseyin Özdilek izledi.

2022 yılı vergilendirme döneminde kurumlar ve gelirler vergisinde ilk 100 sıralamaya girenler belli oldu.

2022 vergilendirme döneminde kurumlar vergisinde, Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. birinci, Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş. ikinci, isminin açıklanmasını istemeyen firma üçüncü, Çemtaş Çelik Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. dördüncü, Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş. beşinci oldu.

HÜSEYİN ÖZDİLEK İKİNCİ OLDU

2022 vergilendirme döneminde gelir vergi rekortmenlerinden ise birinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci olanlar isminin açıklanmasını istemezken, Özdilek Holding'in kurucusu Hüseyin Özdilek ikinci oldu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...