Kaset skandalına 6 gözaltı

Kaset skandalına 6 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

CHP'de Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifasıyla sonuçlanan yeni kaset skandalıyla ilgili aralarında bir polisin de olduğu altı kişi gözaltına alındı.

Denizli'de bir evde kayda alındığı tespit edilen dört dakikalık uygunsuz görüntülerin ilk önce Teoman Sancar'a gönderilerek karşılığında 1 milyon dolar istendiği, ancak Sancar para vermeyi reddedince görüntülerin CHP Genel Merkezine ulaştırıldığı öne sürüldü. Sancar'ın şikâyeti üzerine şantaj suçuna karıştıkları iddia edilen eski belediye çalışanı F.S. ve ona yardım ettiği ifade edilen Sevgi K. gözaltına alındı. Fatih S’nin ablasının eşi olan Kuşadası Emniyet Müdürlüğünde görevli polis eniştesi Mustafa Bülent A. ile birlikte her şeyi organize ettiği, Sancar’ı çağırdıkları eve önceden kamera ve ses sisteminin kurulduğu iddia edildi. Polis, Fatih S’nin ifadesi doğrultusunda şüphelilerin yakalanması için Denizli, Aydın, Ankara ve Kırıkkale şehirleriyle Kıbrıs’ta eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Görev yaptığı Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gözaltına alınan polis enişte Mustafa Bülent A. ile birlikte toplamda altı kişi yakalandı. Aydın İHA

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...