AK Parti'den Lozan'ın 100. yıl dönümünü ilişkin mesaj

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti'den Lozan'ın 100. yıl dönümünü ilişkin mesaj

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Lozan Barış Antlaşması'nın 100. yıl dönümünü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Çelik, "Dünyaya bir kere daha egemenliğimizi ilan ve ispat ettik." dedi.

Lozan Barış Antlaşması'nın 100. yıl dönümünü sebebiyle AK Parti Sözcüsü Çelik, kutlama mesaj yayımladı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Lozan Barış Antlaşması'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Büyük milletimiz, tarihimizin zor zamanlarında bizi yok etmek isteyenlere karşı mücadele vererek, bağımsızlığımız ve hürriyetimiz için her türlü bedeli ödedi. Dünyaya bir kere daha egemenliğimizi ilan ve ispat ettik.

Bağımsız ve egemen Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş belgesi Lozan Barış Antlaşması'nın 100'üncü yaşı kutlu olsun." ifadesini kullandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm mücadele arkadaşlarını saygı ve rahmetle anan Çelik, "Aynı mücadele iradesiyle geleceğe yürüyoruz." paylaşımında bulundu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...