Baba-kız evde ölü bulunmuştu! Sır perdesi aralanıyor
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 3 katlı bir binada baba ve kızı evlerinde ölü bulundu. Otopsi bulguları ve yapılan ilk değerlendirmelerde, babanın kızını boğarak öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.
- Giriş katta Kübra Aybey (28) yatağında hareketsiz halde, çatı katında ise babası Nazmi Aybey (55) asılı olarak bulundu.
- Olayın ardından cenazeler Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
- Otopsi bulguları ve yürütülen soruşturma kapsamında baba kızını boğarak öldürdükten sonra intihar ettiği değerlendirildi.
- Ailenin 3 katlı binada birlikte yaşadığı, anne ve diğer kız kardeşlerin olay sırasında evde olmadığı öğrenildi.
- Nazmi Aybey son günlerde içine kapanık ruh hali sergilediği, ancak çevresiyle sorununu paylaşmadığı belirtildi.
- Kübra Aybey’in ise bilinen bir probleminin olmadığı belirtildi.
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 3 katlı bir binada baba ve kızının evlerinde ölü bulunmasına ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Giriş kattaki dairede Kübra Aybey’in (28) yatağında hareketsiz halde, çatı katında ise babası Nazmi Aybey’in (55) asılı olarak bulunmuştu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, baba ve kızın hayatını kaybettiğini tespit etti.
22 ilde kar yağışı! Kuzey ve doğu kesimler beyaza büründü
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenazeler, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi bulguları ve yürütülen soruşturma kapsamında, Nazmi Aybey’in kızını boğarak öldürdükten sonra intihar ettiği değerlendirildi.
Ailenin 3 katlı binada birlikte yaşadığı, anne ve diğer kız kardeşlerin olay sırasında evde olmadığı öğrenildi. Mahalle sakinleri ve akrabalar, Nazmi Aybey’in son günlerde içine kapanık bir ruh hali sergilediğini, ancak herhangi bir sorununu çevresiyle paylaşmadığını ifade etti. Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışan Kübra Aybey’in ise bilinen bir probleminin olmadığı belirtildi.
Baba ve kızının cenazelerinin, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verileceği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
