Bakan Özhaseki'den Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın'a destek

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Gündem Haberleri

Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın ile birlikte Seferihisar’da TOKİ konutlarını ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki basına verdiği demeçte “Altyapısı hazırlanmış ve ihale aşamasında gelmiş Ahmet Aydın’ın projelerini yaşama geçirmeye hazırız” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İzmir programı kapsamında Seferihisar’da da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın ile birlikte 18 Mart ve 15 Nisan’da teslim edilecek TOKİ konutlarında incelemelerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki basına verdiği demeçte “Onun sözü bizim sözümüzdür” dedi.  

“Seferihisar Türkiye’nin gözbebeği bir yer” diyen Bakan Özhaseki, Seferihisar Belediye Başkanı Adayı Ahmet Aydın’ın TOKİ Seferihisarlılar etabı projesi ile ilgili: “Burada birkaç tane projemiz var. TOKİ’nin 2 etap konut projesi bitti, 3. etap konut projesini de bitirip daha sonrasında Seferihisar’da ikamet şartı ile 4. etap projesini başlatacağız” dedi.

Bakan Özhaseki; Seferihisar Millet Bahçesi Projesi ve Ürkmez Doğanbey Küçük Sanayi Sitesi Projeleri için: “Ayrıca millet bahçesi projemiz var. Yaz sezonu bitimi inşaatına başlayacağız. Küçük sanayi sitesinin de ele alınıp bir an önce yapılması gerekiyor. Bu konuda biz bakanlık olarak üzerimize düşeni yapacağız. Değerli başkanıma destek vereceğiz. İnşallah onun sözü bizim sözümüz olarak yerine getireceğiz” dedi.

SEÇİM VAADİ DEĞİL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Seferihisar ziyaretleri ve projelere göstermiş olduğu ilgi ve destek için teşekkür eden Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Ahmet Aydın lansmanını yaptıkları hiçbir projenin seçim vaadi olmadığını belirterek şunları söyledi:

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin 31 Mart sonrası çok kısa sürede yaşama geçireceğinin müjdesini verdiği projeler, diğer projelerimiz gibi seçim vaadi değil bunlar altyapısı hazırlanmış projeler. Sadece Seferihisarlı vatandaşların yararlanabileceği TOKİ konutları etabının inşaat projesi hazır. Bu yaz ihaleye çıkacağını düşünüyorum. Yine projesi hazır diğer projemiz Sığacık Millet Bahçesi projesi. Sonbahar aylarında inşaat çalışmalarına başlanacak 2025 yazı öncesi hizmete açılacak. Ürkmez Doğanbey Küçük Sanayi Sitesi projesinin önündeki onlarca pürüzü giderdik.

31 Mart sonrası Belediye Meclisimizin ve Belediye Encümenimizin ilk gündem maddesi sanayi sitesi bölgesinde yapılacak arazinin imar değişikliği olacak. İmar tadilatının ardından ihaleye çıkacak 2025 yılı içinde hak sahiplerine teslim edilecek” dedi.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım da bulunan Başkan Adayı Aydın ise şunları söyledi:

“Bugün İzmir’imize gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki Seferihisar ile ilgili 3 büyük projemizi unutmadı.

Biz Seferihisar'ın kaderini değiştirecek, yaşanabilir kentler listesinde üst sıralara taşıyacak projelerimizi, hiçbir zaman sadece seçim vaadi olarak hazırlamadık.

31 Mart sonrası Seferihisar ikamet şartlı TOKİ Seferihisar Etabı ve Sanayi Sitesi Temel Atma töreni. 2025 ilkbaharda ise Millet Bahçesi açılışımızda inşallah kendilerini ilçemizde misafir edeceğiz” dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...