Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim etti: Gazetemize ‘Tüketici Özel Ödülü’

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ - ANKARA
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim etti: Gazetemize ‘Tüketici Özel Ödülü’

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ - ANKARA

Gazetemizin Ankara Temsilcisi Akif Bülbül, Ticaret Bakanlığı’nın verdiği “Tüketici Ödülleri” kapsamında “Tüketici Özel Ödülü”ne layık görüldü. Bülbül ödülünü dün, TOBB Şura Salonu'nda düzenlenen 26. Geleneksel Tüketici Ödülleri Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Ticaret Bakanlığı tarafından bu sene 26’ncısı verilen Tüketici Ödülleri TOBB Şûra Salonunda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ankara Temsilcimiz Akif Bülbül “Tüketici Özel Ödülü”ne layık görüldü. Bülbül ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

"GEREĞİ NEYSE ONU YAPMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİZ"

Erdoğan törende yaptığı konuşmada, alınan tedbirler sayesinde otomotiv piyasasında spekülatif fiyat artışlarını ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı şöyle dedi: "Benzer bir tablonun konut ve kira fiyatlarında da yaşanacağına inanıyoruz. Konut ve kira sektöründe piyasanın dengesini bozan, fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar uygulayacağız. Adil, dürüst, özenli ve makul şekilde hareket etmeyerek fırsatçılık peşinde koşanlara kesinlikle nefes aldırmayacağız. Aynı şekilde çimento ve hazır beton sektöründeki dengesiz fiyat artışlarını da yakın takibimize aldık. Denetimler sonucunda şayet burada da bir sorun, sıkıntı, fırsatçılık tespit edersek gereği neyse onu yapmaktan çekinmeyeceğiz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ - ANKARA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...