Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Emniyette PKK alarmı!

Emniyette PKK alarmı!
Fotoğraf Başlığı Emniyette PKK alarmi!

KCK'nın 'ateşkes bitti' açıklamasıyla birlikte EGM, "Acil" koduyla yazı geçerek, PKK'nın silahlı eylemlerine karşı alarma geçilmesini istedi

Kaydet
a- | +A
KCK'nın ateşkesin sona erdiğini açıklamasıyla birlikte Emniyet harekete geçti. Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilin emniyetine "Acil" koduyla bir yazı geçerek, PKK'nın silahlı eylemlerine karşı alarma geçilmesini istedi.


İLK HEDEFLERİ İNŞAATLAR


KCK çözüm sürecinin tıkandığını belirterek; 2012 sonu başlatılan, 2013 yılı Nevruz'unda kamuoyuna duyurulan ateşkesin sona erdiğini ve ilk hedefin inşaatı süren askeri amaçlı barajlar olduğunu açıkladı.


GÜVENLİK BİRİMLERİ ALARMA GEÇTİ


Bu açıklamalarla birlikte Ardahan, Ağrı, Siirt ve Mardin'de inşaatı süren yol ve barajlara PKK terör örgütü saldırdı. Ardahan'da askerle de çatışan PKK'ın açılım sürecini hiçe sayması üzerine güvenlik birimleri alarma geçti.


EYLEM YAPABİLİRLER


Emniyet Genel Müdürlüğü'de 81 ilin emniyet müdürlüklerine "Acil" koduyla bir yazı geçti.Yazıda ; "PKK terör örgütünün silahlı ve bombalı eylemlerine karşı dikkatli olunması gerektiği" bildirildi. PKK'nın son günlerde şehir ve kırsal alanda hareketlenmelerin olduğu istihbarat raporlarına da yansıdı. (Kaynak: Akşam)
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.