Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Eski Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı

Eski Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı
Başlık ResmiEski Edremit Belediye Baskani Tuncay Kiliç, son yolculuguna ugurlandi

Hayatını kaybeden eski Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç son yolculuğuna uğurlandı. Kılıç için düzenlenen cenaze törenine çok sayıda siyasi isim katıldı. 

Kaydet
|

Geçtiğimiz gün evinde hayatını kaybeden Tuncay Kılıç'ın cenazesi, Güre Merkez Camii'nde kılınan öğle namazını müteakip Güre Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine Edremit Belediye Başkan Vekili Muammer Temiz, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Taşkın, CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Rıfat Ertaş, eski Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, eski Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Edremit Belediye Başkan adayı Muhammet Vurmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum Kılıç, dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanırken, ailesi ve sevenleri taziyeleri kabul etti. Cenaze töreninde büyük bir hüzün yaşandı. Tuncay Kılıç, görev yaptığı dönemde Edremit ilçesine yaptığı hizmetlerle anılırken, sevenleri tarafından uzun süre dualarla yad edildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.