Kartal'da stajyer avukatın gizemli ölümü! 11. kattan aşağı düştü: Kahreden detay ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kartal'da stajyer avukatın gizemli ölümü! 11. kattan aşağı düştü: Kahreden detay ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kartal'da çalıştığı plazanın 11. katından düşen stajyer avukat olan genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Genç avukatın sır ölümünün ardından ekiplerin titiz çalışmaları devam ederken kızın doğum gününün olduğu belirlendi.

Stajyer avukat plazadan aşağı ndüşerek korkunç şekilde can verdi. Saat 20.30 sıralarında Kartal'da bulunan bir plazada iddiaya göre, bir hukuk bürosunda çalışan stajyer avukat K.N.A, çalıştığı plazanın 11. katından aşağı düştü.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Sesleri duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekipleri genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri ise çevrede güvenlik şeridi çekerek önlem aldı, konuya ilişkin çalışma başlattı.

KAHREDEN DETAY: DOĞUM GÜNÜYMÜŞ

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemeler esnasında stajyer avukat Avcı'nın doğum gününde hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kızın cansız bedeni Adli Tıp Morgu'na götürüldü.

'BİR YERE ÇARPIP TEKRAR DÜŞÜYOR'

Konuyla ilgili konuşan mahalle sakini Serdar Şefik, "Evde oturuyorduk, büyük bir gürültü koptu. Sonra komşular aradı. Yukarıdan biri atlamış aşağı dedi. Ambulans ekipleri geldi. Vefat etmiş herhalde Allah ailesine sabır versin" dedi. Bir diğer vatandaş Ahmet Kaymaz ise, "Biz karşı binada oturuyoruz. Bir ses duyduk, patlama sesi gibi. Hemen cama çıktık, olay yerini gördük. Maalesef acı manzarayla karşılaştık. Üst kattan düştüğünü gördük. Cam sesi geldi. Herhalde bir yere çarpıp tekrar düşüyor. Böyle acı bir olaya şahit olduk maalesef" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...