TBMM Başkanı Şentop koronavirüse yakalandı

Düzenleyen:
TBMM Başkanı Şentop koronavirüse yakalandı

GÜNDEM Haberleri

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı ve koronavirüs nedeniyle programlarına ara verdi.

Dünyayı etkisi altına alan covid-19 etkisini hala sürdürüyor. Son 2 yılda milyonlarca insan koronavirüse yakalandı. Türkiye'de ise geçtiğimiz aylarda pandemi önlemleri hafifletildi ve maske yasağı kalktı. Vakaların düşüşe geçtiği herkesin sevindiği bir dönemin ardından vakalar son 1 ayda tekrar artaya başladı.

Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere birçok devlet insanı koronavirüse yakalandı ve koronavirüse yakalanlardan biri de Meclis Başkanı Şentop oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şentop, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclis Başkanı Sayın Zorlu Töre ve beraberindeki heyetle yapmayı planladığımız görüşmeyi, Covid testim pozitif çıktığı için telefonla gerçekleştirdik. İkili ilişkilerimizi ve bölgesel gelişmeleri, parlamentolar arası işbirliğini değerlendirdik" dedi.  

TBMM Başkanı Şentop koronavirüse yakalandı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...