Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakan Taşıyan için uygun donör bulundu

Düzenleyen:
Hakan Taşıyan için uygun donör bulundu

MAGAZİN Haberleri

Ankara’daki bir hastanede yaklaşık dört aydır organ nakli bekleyen Hakan Taşıyan’ın sağlık durumuyla ilgili sevindiren haber geldi.

Taşıyan için İzmir’deki bir kadavradan alınan donör uygun bulunarak Ankara’ya getirildi. Sevilen şarkıcının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Bugün değerli doktorlarımızın aranan donörün bulunması haberini vermesiyle birlikte, büyük bir sevinç yaşadık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ndeki doktorlarımız, yaptıkları tektikler neticesinde donörün uyumlu olduğunu belirterek akşamüzeri 16.00 civarı karaciğer nakil ameliyatına başlamışlardır. Şu anda ameliyat süreci devam etmektedir. Bu süreçte dualarıyla ve canı gönülden çığ gibi büyüyen sevgileriyle yanımızda olan tüm Hakan Taşıyan sevenlerinin ve gönül dostlarının dualarını bekliyoruz. Ameliyat süreci sonrasında tekrar bilgilendirme yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...