EDHO’da beraber oynamışlardı… Oktay Kaynarca’nın yeni dizisindeki rol arkadaşı belli oldu! İşte ilk kare

Düzenleyen:
EDHO’da beraber oynamışlardı… Oktay Kaynarca’nın yeni dizisindeki rol arkadaşı belli oldu! İşte ilk kare

MAGAZİN Haberleri

Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO)’dan sonra yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu önümüzdeki sezonda ekrana gelecek “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlenecek. Dizinin kadrosuna, daha önce EDHO birlikte rol aldıkları Eren Vurdem de katıldı.

Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından çekeceği yeni dizisi netleşti. Ünlü oyuncunun yapımcılığını da üstlendiği dizi eylül ayında ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin çekimlerine ise bu ayın sonunda start verilecek.

EDHO’da beraber oynamışlardı… Oktay Kaynarca’nın yeni dizisindeki rol arkadaşı belli oldu! İşte ilk kareOktay Kaynarca, Eren Vurdem, Onur Tan

EREN VURDEM KADROYA DAHİL OLDU

Dizinin kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başlarken Ben Dünyaya Sığmazam’da Oktay Kaynarca’nın partnerinin Pelin Akil’in olacağı iddia edilmişti. İddialı diziye Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bir isim daha katıldı. Dizide Yakup karakterine hayat veren ve son olarak Sadakatsiz dizisinde oynayan Eren Vurdem kadroya dahil oldu. Eren Vurdem, Oktay Kaynarca ve yönetmen Onur Tan'la çekilen bir fotoğrafına sosyal medya hesabından yer verdi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...