İrem Derici gönlünü ünlü yönetmene mi kaptırdı? Kafa karıştıran paylaşım…

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
İrem Derici gönlünü ünlü yönetmene mi kaptırdı? Kafa karıştıran paylaşım…

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Şarkıcı İrem Derici, sporcu Atakan Işıktutan ile ilişkisini geçtiğimiz ay noktalamıştı. Derici’nin ünlü yönetmenle yeni bir birlikteliğe yelken açtığı iddia edildi.

36 yaşındaki ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz ay kendisinden 7 yaş küçük Atakan Işıktutan ile ayrıldığını duyurdu. Herkes evlilik haberi beklerken, ünlü çiftten gelen haber sevenlerini üzdü.

“BİRBİRİMİZE VAKİT AYIRAMAZ OLDUK”

Ayrılık haberinin duyulmasının ardından İrem Derici, sosyal medyadan yazılı bir açıklama yaptı. Görüşemedikleri için bu kararı aldıklarını belirten Derici, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bir şey yaşadık Atakan'la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim bunu unutma tanıdığım en beyefendi adam.”

İkili daha sonra birbirlerini takipten çıktı ve sosyal medyadaki beraber çekilen fotoğraflarını da kaldırdı. 

İREM DERİCİ, GÖKHAN FIRAT İLE Mİ BİRLİKTE?

Henüz bir ay önce Atakan Işıktutan ile ilişkisini bitiren İrem Derici’nin gönlünü yönetmen Gökhan Fırat’a kaptırdığı iddia edildi. Derici ile Fırat’ın Instagram’daki yazışması sosyal medyaya bomba gibi düştü. Söz konusu paylaşımda Fırat’ın fotoğrafa kalp emojisi bıraktığı, Derici’nin ise “Yazlarına kışına talibim” yazdığı görüldü. 

İkilinin dikkat çeken yazışması sonrası hayranları tarafından İrem Derici’ye “Yeni enişte mi?” soruları yöneltildi. Ancak Derici ne sorulara cevap verdi ne de herhangi bir açıklama yaptı.

İrem Derici gönlünü ünlü yönetmene mi kaptırdı? Kafa karıştıran paylaşım…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...