İzmir’de tatil! İrem Derici ile Gökhan Fırat’tan yan yana ilk fotoğraf…

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
İzmir’de tatil! İrem Derici ile Gökhan Fırat’tan yan yana ilk fotoğraf…

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Atakan Işıktutan ile ilişkisini henüz bir ay önce noktalayan İrem Derici, gönlünü yönetmen Gökhan Fırat’a kaptırdı. Çiçeği burnunda çift, yan yana çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Şarkıcı İrem Derici, Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile ayrıldığını sosyal medyadan duyurmuştu. Derici, yeni bir birlikteliğe yelken açtı.

AYRILIK NEDENİNİ AÇIKLADI

Güçlü sesi ve yorumuyla adından söz ettiren İrem Derici, özel hayatıyla da merak edilen isimlerden biri. Derici, bir ay önce kendisinden 7 yaş küçük erkek arkadaşı Atakan Işıktutan ile ayrıldığını duyurmuştu. 8 aylık birlikteliklerini sonlandırdıklarını belirten ünlü şarkıcı, açıklamasında “Korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına” ifadelerini kullanmıştı. Çiftin ayrılık sebebi ise herkesi şaşırtmıştı.

EL ELE POZ

Ünlü şarkıcı, ayrılık acısını çabuk atlattı. Yeni bir birlikteliğe yelken açan İrem Derici, yönetmen erkek arkadaşı Gökhan Fırat ile çıktıkları İzmir tatilinden siyah beyaz bir kare paylaştı. Fırat ise aynı fotoğrafı ‘kalp’ emojisi koyarak Instagram hesabından yer verdi. 

İzmir’de tatil! İrem Derici ile Gökhan Fırat’tan yan yana ilk fotoğraf…

İkilinin daha önce sosyal medyadaki yazışmaları hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı. Gökhan Fırat, İrem Derici’nin bir fotoğrafına ‘kalp’ emojisi bırakmıştı. Derici ise o yoruma “Yazlarına kışlarına talibim” şeklinde karşılık vermişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...