Sahneden düşen Kibariye’den ilk paylaşım: Fotoğrafa manidar bir emoji bıraktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sahneden düşen Kibariye’den ilk paylaşım: Fotoğrafa manidar bir emoji bıraktı

MAGAZİN Haberleri

Sahneden düşüp hastanelik olan 62 yaşındaki Kibariye’den günler sonra ilk paylaşım geldi. Ünlü şarkıcının fotoğrafa koyduğu emoji dikkat çekti.

Mersin'de sahne alan Kibariye hayranı yüzünden sahneden aşağı düştü. Hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilen ünlü şarkıcı günler sonra paylaşım yaptı. 

2 METRELİK SAHNEDEN DÜŞTÜ

"Romanlar Buluşması" konserine ünlü sanatçı Kibariye de katıldı. Kibariye sahnede şarkısını söylerken talihsiz bir kaza yaşadı. İhlas Haber Ajansı’nda yer alan haberde; ünlü sanatçı için sahneye çıkan bir hayranı ona doğru koştuğu sırada koruması olduğu değerlendirilen şahsın müdahalesi sırasında darbe aldı, yaklaşık 2 metre yükseklikteki sahneden aşağı düştü. 

Yaralanan Kibariye hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan Kibariye'nin düşme anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Sahneden düşen Kibariye’den ilk paylaşım: Fotoğrafa manidar bir emoji bıraktı

NAZAR EMOJİLİ PAYLAŞIM

Tedavisi tamamlanan ünlü şarkıcı taburcu oldu. Kibariye, günler sonra ilk kez paylaşım yaparak sosyal medyadan fotoğrafına yer verdi. Kibariye’nin fotoğrafını nazar boncuğu emojisi ile paylaşması dikkat çekti. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...