Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İyi Parti içinde 'fezleke' çatlağı

Düzenleyen:
İyi Parti içinde 'fezleke' çatlağı

POLİTİKA Haberleri

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti olarak önce fezlekeleri okuyacaklarını daha sonra ‘evet’ ya da ‘hayır’ kararını alacaklarını söyledi.

Partisinin grup toplantısında tavrını ortaya koyan Akşener, İyi Parti olarak önlerine getirilen fezlekelere gözü kapalı el kaldırmayacaklarını, o fezlekelerin önünü arkasını iyice okuyacaklarını ve gereği neyse onu yapacaklarını söyledi. Fezleke konusunda kimsenin endişelenmemesini isteyen Akşener, “Merak ediyorlarmış, İyi Parti fezlekeler geldiğinde ne yapacakmış. Elbette, vatandaşı iki yumruk arasına sıkıştırılan bu utanmazlığa geçit vermeyeceğiz. Elbette milletimizin hür iradesine saygı duyacağız. Elbette, siyasi şovun değil hakkın yanında duracağız. Bu kadar basit” ifadelerini kullandı. Akşener’in konuşmasına kürsüde oturan vekillerden alkış geldi. Herkesin alkışladığı anlarda dahi İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu’nun “tepkisiz” kalması gözden kaçmadı. Ağıralioğlu, fezlekeler konusunda daha önce “HDP’yi problemli görüyoruz, fezlekelere evet diyeceğiz” ifadesini kullanmıştı.

Yavuz Ağıralioğlu dün yaptığı açıklama da da “Biz, gençlik yıllarımızdan itibaren teröre karşı şuurlu ve gözü açık bir hayat yaşadık. Terörle ilgili hassasiyetimiz de çok net ve bellidir. Milim sapmadık. Fezleke oylamalarına da tamamen aklım, kalbim, vicdanım ve gözüm açık elimi kaldıracağım ve evet diyeceğim” dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...