Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aboubakar’a dönüş

Aboubakar’a dönüş

SPOR Haberleri

Porto ile yollarını ayırması beklenen Kamerunlu, yıllık ücretleri için ‘teminat’ beklerken yönetim, detaylı sağlık kontrolü istedi

Siyah-beyazlılarda takımın gündemi yarınki Rio Ave maçı, yönetimin ise transfer. Özellikle de forvet bölgesine yapılacak takviye... Uzun bir süredir Atletico Madridli Kalinic ile ilgilenen Beşiktaş oyuncudan net bir cevap alamaması üzerine tanıdık bir isme yöneldi: Vincent Aboubakar. Porto ile sözleşmesini feshetmesi beklenen Kamerunlu oyuncunun adı Başakşehir ile anılsa da Kara Kartal tekrar devreye girdi. Siyah-beyazlılar, Aboubakar ile yeni bir görüşme daha yaptı ve şartlar masaya yatırıldı. Her iki taraf da istek ve beklentilerini sıraladı. 

Sakatlık hâlinde...
Beşiktaş camiasına yabancı olmayan ve güzel anıları bulunan Aboubakar’ın yönetimden 2+1 yıllık mukavele talep ettiği ve yıllık ücretlerine karşılık da teminat istediği belirtildi. Öncelikli olarak detaylı bir sağlık taraması isteyen yönetimin ise muhtemel bir uzun sakatlık durumunda sözleşmeye tek taraflı fesih maddesi koymak istediği ifade edildi. Forvet bölgesine uygun şartların oluşması hâlinde bir takviye daha düşünen siyah-beyazlıların gündemindeki diğer ismin ise Kasımpaşa’da kadro dışı bırakılan Koita olduğu öğrenildi.

TAKTİK ÇALIŞTILAR
Kara Kartal Rio’ya hazır

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda yarın sahasında Rio Ave ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Sergen Yalçın'ın yardımcıları yönetimindeki idman taktik ağırlıklıydı ve tam sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...