Balkan Şampiyonası'nda Gündüz kardeşler imzası

Düzenleyen:
Balkan Şampiyonası'nda Gündüz kardeşler imzası

SPOR Haberleri

Masa Tenisi Balkan Şampiyonası'nda mücadele eden Gündüz kardeşler, çift erkeklerde aşmpiyon olarak turnuvaya imzalarını attı.

Bulgaristan'da, 46. Büyükler Masa Tenisi Balkan Şampiyonası düzenlendi. Şampiyona kapsamında çiftlerde müsabakaya çıkan İbrahim Gündüz-Ziver Gündüz kardeşler, karşılaşmayı galibiyetle bitiren taraf oldu. 

MÜSABAKAYI 3-2 KAZANDILAR
Türkiye Masa Tenisi Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, finalde bir diğer Türk çift Zihni Batuhan Şahin-Afşin Gül ikilisini 3-2 mağlup eden Gündüz kardeşler, şampiyonluğa ulaştı. Zihni Batuhan Şahin-Afşin Gül ikilisi ise gümüş madalya aldı.

DİĞER KARŞILAŞMALARDA SONUÇ
Çift kadınlarda ise Sibel Altınkaya-Simay Kulakçeken ikilisi finalde Romanya'dan Alina Zaharia-Dragoman çiftine 3-2 kaybederek ikincilikle yetindi.

Karışık çiftlerde Zihni Batuhan Şahin-Merve Öztürk çifti de Romanya'dan Chirita-Dragoman ikilisine yenilerek gümüş madalyada kaldı.

Tek erkeklerde ise Batuhan Ulucak finalde Romen Chirita'ya mağlup olarak organizasyonu gümüş madalyayla tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...