Alanyaspor'da Ersun Yanal dönemi 6 maç sürdü! Maç sonu sözleri işinden etti...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alanyaspor'da Ersun Yanal dönemi 6 maç sürdü! Maç sonu sözleri işinden etti...

SPOR Haberleri

Alanyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal ile 4-1'lik Galatasaray mağlubiyetinin ardından yollar ayrıldı. Yanal'ın Galatasaray maçının ardından basın toplantısında söylediği bazı sözlerin başkan Hasan Çavuşoğlu ve bazı yöneticileri kızdırdığı iddia ediliyor. Akdeniz ekibinden resmi açıklama bekleniyor.

Alanyaspor'da Francesco Farioli'nin yerine göreve gelen teknik direktör Ersun Yanal ile 4-1'lik Galatasaray mağlubiyetinin ardından yollar ayrıldı. Akdeniz ekibinden konuyla ilgili resmi açıklama bekleniyor. Yanal ile yönetimin bugün yaptığı toplantıda ayrılık kararı çıktı.

Alanyaspor, Ersun Yanal yönetiminde 6 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 4 mağlubiyet elde etti. Yanal'ın Galatasaray maçının ardından basın toplantısında söylediği bazı sözlerin başkan Hasan Çavuşoğlu ve bazı yöneticileri kızdırdığı iddia ediliyor.

ERSUN YANAL MAÇTAN SONRA NE DEDİ?

Karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, öne geçtikleri maçlar olduğunu ifade ederek şunları söylemişti:

"Özellikle son oynadığımız Giresunspor ve Fenerbahçe maçı sonrasında çabuk kırılmalar yaşamıştık. Çok kırılgan ve bu kırılganlığı sonuca çeviremeyen bir takım. Bugün direncimiz yüksekti. Bir yere kadar bu direncimizi kullandık. Özellikle 1-1 sonrasında 2-1’de rakip golü atsa da oyundan kopmadık ve oyuna müdahale etmeye başladık. Ama üçüncü gol sonrası yine aynı senaryo gerçekleşti. Şimdi oynayacağımız önemli ve kritik maçlar kaldı.

YÖNETİMİ HEDEF ALAN SÖZLER

Bunlardan bir an önce tamamlayıp olmamız gereken yeri sabitlemeliyiz. Şimdi oynayacağımız önemli ve kritik maçlar kaldı. Bunları bir an önce tamamlayıp olmamız gereken yeri sabitlemeliyiz. Alanyaspor önemli, güçlü ve aslında iyi oyunculardan kurulu bir takım. Sezon başından beri tutulması gereken düzenin bir türlü sabitlenmemesi bu gibi sonuçlara neden oluyor. Bazen iyi oyunculardan kurulursunuz ama takım olamazsınız. Sanıyorum bunu şu 2-3 maç içinde çözüp bir an önce takımın sıralamadaki pozisyonunu halletmemiz gerekiyor. Bunu yapabilecek güçteler. Oyuncularımızla yarın buluşup yarından itibaren bu süreci başlatmalıyız."

https://twitter.com/Alanyaspor/status/1648788907830530050

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...