Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Aziz Yıldırım'ın büyük pişmanlığı...

Aziz Yıldırım'ın büyük pişmanlığı...
Fotoğraf Başlığı Aziz Yildirim'in büyük pismanligi...

“Geçmişte ekonomik anlamda Mehmet Topuz transferi gibi hatalarımız oldu ama bunları tekrar etmeyeceğiz. Kimse bize mantıksız rakamla gelmesin”

Kaydet
a- | +A

Yeni Yüzyıl Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım, devre arası transfer dönemine sayılı günler kala çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ocak ayında, önceliği uygun şartlarda forvete tanıyan Fenerbahçe’de özellikle yerli oyuncular için istenen talepler Başkan Aziz Yıldırım’ı fena halde kızdırdı. Gündeme gelen Gaziantepsporlu Muhammet Demir için 6 milyon Euro civarında bir rakam istenmesi üzerine Yıldırım bu defteri kapattı.

Çocuk iyi ama rakam büyük
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım “Tek pişmanlığım Mehmet Topuz transferinde ödediğimiz miktar. Geçmişte Mehmet Topuz transferi gibi hatalarımız oldu ama bunları tekrar etmeyeceğiz. Mehmet pırlanta gibi çocuk o konuda şikayetimiz yok ama ödediğimiz rakam çok yüksekti ve hata yaptık” şeklinde konuştu.

Gereken ders alındı
Yıldırım, bundan sonra kesinlikle Fenerbahçe’nin parasını sokağa atmayacaklarını, geçmişten önemli dersler çıkardıklarını söylerken, “Bize gelen tekliflerde herkes mantıklı rakamlar önümüze sürmeli. Aksi takdirde kimseyle masaya oturmayız” diye konuştu. F.Bahçe Mehmet Topuz için zamanında Beşiktaş ile yarışmış ve rakibinin elinden kapmıştı. Ne var ki, bu transfer kulübe 10 milyon Euro civarında bir tutara mal olmuştu.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.