Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Balotelli, Beşiktaş kararını verdi

Balotelli, Beşiktaş kararını verdi
Başlık ResmiBalotelli, Besiktas kararini verdi

Çizme basınındaki haberlere göre, bonservisi Liverpool'da bulunan 25 yaşındaki Mario Balotelli, Beşiktaş'tan gelen teklifi kabul etmedi.

Kaydet
|

Yıldız golcüsü Mario Gomez'in kaybeden Beşiktaş, forvet bölgesi için Samuel Eto'o'nun yanı sıra Mario Balotelli'ye de teklif götürmüştü. İtalya basınındaki haberlere göre genç futbolcu, Siyah-Beyazlılardan gelen teklifi kabul etmedi.

İTALYANLAR AÇIKLADI

İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri, Balotelli'nin Türkiye'deki politik durumu göstererek Beşiktaş'ı reddettiğini yazdı.

YEDEK TAKIMLA ÇALIŞIYOR

Ada devinin teknik patronu Jürgen Klopp'un ABD'de gerçekleştirilen kampa dahil etmediği yıldız oyuncu, çalışmalarını Kırmızılar'ın rezerv takımıyla sürdürüyor.

Futbol yaşantısı boyunca saha içinde sergilediği performanstan çok saha dışında yaptıklarıyla gündeme gelen İtalyan forvet, son olarak Serie A'nın köklü ekibi AC Milan'da kiralık olarak forma giydi ve çıktığı 23 resmi karşılaşmada yalnızca 3 defa rakip fileleri havalandırdı.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.