Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Beşiktaş'ın teklifi reddedildi

Beşiktaş'ın teklifi reddedildi
Fotoğraf Başlığı Besiktas'in teklifi reddedildi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Katar ile oynanan özel maçın kadrosuna davet ettiği Altınordulu Çağlar Söyüncü için Beşiktaş, 1 milyon 750 bin Euro teklif etti.

Kaydet
a- | +A

Ara transferde bir stoper almayı planlayan Beşiktaş, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yeni gözdelerinden Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağlamak için harekete geçti.

Beşiktaş'ın teklifi reddedildi
Başlık ResmiBeşiktaş'ın teklifi reddedildi

Siyah beyazlılar, PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da forma giyen 19 yaşındaki Çağlar için İzmir kulübüne 1 milyon 750 bin Euro (5.6 milyon TL) teklif etti. Beşiktaş yöneticileri, bu rakamın 1 milyon 250 milyon Euro'sunu peşin ödeyeceklerini de bildirdiler.
Ancak Altınordu yetkilileri bu teklifi anında geri çevirdi.
Çağlar'ı Almanya'dan Bayer Leverkusen, Red Bull Leipzig ve İtalya'dan Lazio kulüplerinin de istediğini belirten Altınordu yöneticileri, genç yeteneği 3 milyon Euro'dan (9.6 milyon TL) aşağıya satmayacaklarını bildirdiler.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ KİMDİR?
23 Mayıs 1996'da İzmir'de dünyaya geldi. Futbola 2011 yılında Menemen Belediyespor altyapısında başladı, bir yıl sonra Bucaspor'a geçti. 2 yıl burada futbol eğitimi gördükten sonra 2014'te Altınordu'ya geldi. 1.87 metre boyundaki Çağlar, bu sezon PTT 1. Lig'de 14 maçta forma giydi. 2 gol attı. Çağlar Söyüncü, U18 ve U19 milli takımlarında da oynadı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.