Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fatih Terim istedi, Enrique kabul etti

Fatih Terim istedi, Enrique kabul etti
Fotoğraf Başlığı Fatih Terim istedi, Enrique kabul etti

İspanyol ekibi Barcelona'nın yıldızı Arda Turan, A Milli Takım Doktoru Sarper Çetinkaya'ya tedavi olmak üzere İstanbul'a geldi.

Kaydet
a- | +A
3 haftadır sakat olan milli oyuncu Arda Turan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in girişimleri sonucu, Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ve Barcelona Sağlık Ekibi'nden alınan izinle A Milli Takım Doktoru Sarper Çetinkaya'ya tedavi olmak üzere İstanbul'a geldi.

MİLLİ TAKIM KAMPINA YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Ünlü futbolcuya Acıbadem Fulya Hastanesi'nde MR çekilmesinin ardından tedavisine hemen başlandı. Yıldız oyuncunun 30 Ağustos'ta başlayacak milli takım kampına yetişebilmesi için her gün Acıbadem Sports'ta fizyoterapistler ve milli takım performans antrenörü Levent Şahin eşliğinde özel bir program ile çalışmaları sürüyor. ve Barcelona Sağlık Ekibi'nden alınan izinle A Milli Takım Doktoru Sarper Çetinkaya'ya tedavi olmak üzere İstanbul'a geldi.

MİLLİ TAKIM KAMPINA YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Ünlü futbolcuya Acıbadem Fulya Hastanesi'nde MR çekilmesinin ardından tedavisine hemen başlandı. Yıldız oyuncunun 30 Ağustos'ta başlayacak milli takım kampına yetişebilmesi için her gün Acıbadem Sports'ta fizyoterapistler ve milli takım performans antrenörü Levent Şahin eşliğinde özel bir program ile çalışmaları sürüyor.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.