Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Lyon'dan Valbuena açıklaması!

Lyon'dan Valbuena açıklaması!
Başlık ResmiLyon'dan Valbuena açiklamasi!

Fenerbahçe'nin ilgilendiği isimlerden Mathieu Valbuena ile ilgili olarak Fransız futbolcunun formasını giydiği Lyon'un başkanı Jean-Michel Aulas'tan "Ayrılığı biz istemesek de, Lyon'un öneremeyeceği üç yıllık sözleşmeyle aklı çelinen o" açıklaması geldi.

Kaydet
|

Mathieu Valbuena'nın Lyon'dan Fenerbahçe'ye transferi hakkında Fransız kulübünün başkanı Jean-Michel Aulas'tan ilk açıklama geldi. Aulas, Fransız gazeteci Pierre Menes'in twitter'dan yaptığı paylaşıma yanıt verdi. Menes, Yahoo Fransa'nın Valbuena hakkında yaptığı "Fenerbahçe, Valbuena'nın istediği miktarı ödemeye hazır" başlığını taşıyan ve "Lyon, Valbuena'nın 500 bin Euro'luk aylık maliyetini karşılamak istemiyor. Fenerbahçe'nin üç yıllık teklifi Valbuena'ya cazip geldi" ifadelerinin kullanıldığı haberi twitter'dan "Lyon'da kalmayı da istiyor" mesajıyla paylaştı.

Aulas, Menes'in bu mesajına yanıt olarak "Kesinlikle hayır... Lyon'un öneremeyeceği üç yıllık sözleşmeyle aklı çelinen o" diye yazdı. Lyon başkanının bu açıklamasının ardından Valbuena'nın takımdan ayrılmasının kesin olduğu şeklindeki yorumlar, Fransa basınında yer aldı.

Fransız basınında bir kaç gündür çıkan haberlerde Valbuena'nın yüksek maaşının Lyon'u zorladığı başkan Aulas'nın tek amacının Valbuena'nın maaşını düşürmek olduğu iddia edilmişti.

Tecrübeli futbolcuyu Fenerbahçe'nin istediği ve tarafların her konuda anlaştığı öne sürülmüştü.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
İstanbul Genel Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.