Merih Demiral'ın çağrısına yeni cevaplar: Morata ve Griezmann da bağışa katıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Merih Demiral'ın çağrısına yeni cevaplar: Morata ve Griezmann da bağışa katıldı

SPOR Haberleri

İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, Ronaldo'nun ardından Atletico Madrid'den Alvaro Morata ve Anto Griezmann'ın da kampanyaya destek vereceğini duyurdu.

Merih Demiral, sosyal medya hesabından depremzedeler için Cristiano Ronaldo ve Leonardo Bonucci imzalı formalarının açık artırma usulü satılacağını duyurdu. Ardından diğer futbolculara da çağrı yapan Demiral'a cevaplar gelmeye devam ediyor. Son olarak Paulo Dybala'nın da bağışa katılacağı öğrenilirken, Morata ve Griezmann'ın da çağrıya kulak verdiği öğrenildi.

RONALDO İLE BAŞLAYAN ÇAĞRI ADIM ADIM BÜYÜYOR

Milli oyuncu Merih Demiral, dün Ronaldo'nun imzalı formasının açık artırmaya çıkacağını açıklamıştı. Demiral, bugün de kampanyaya Atletico Madrid'den Alvaro Morata ve Anto Griezmann'ın da katılacağını duyurdu. 

Merih Demiral, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Madrid'den Alvaro Morata ve Anto Griezmann ile görüştüm. Tüm takım olarak Türk halkının acısını paylaştıklarını söylediler ve kampanyamıza imzalı formalarını bağışladılar. Formaların açık artırmayla satışından elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanacaktır" dedi.

https://twitter.com/Merihdemiral/status/1623394785007378439

(İHA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...