Trabzonspor tarihi zaferi beyaz perdeye taşıdı: 'İnadıyla Şampiyon' belgeseli yayınlanıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor tarihi zaferi beyaz perdeye taşıdı: 'İnadıyla Şampiyon' belgeseli yayınlanıyor

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... 2021-2022 Süper Lig sezonunda şampiyon olan Trabzonspor, tarihi zaferin belgeselini sporseverlerle buluşturuyor. Camianın önde gelen isimlerinin katılacağı gala gecesi Trabzon'da yapılacak.

Trabzonspor'un 2021-2022 sezonunda elde ettiği Süper Lig şampiyonluğunun anlatıldığı "İnadıyla Şampiyon" adlı belgesel filmin galası yarın Trabzon'da yapılacak.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, takımın son şampiyonluğunu konu alan belgeselde, müsabakalardaki devre arası konuşmalar, soyunma odasında yaşananlar, deplasman yolculukları, taraftar öyküleri ve şampiyonluk kutlamalarının perde arkasına ilişkin görüntüler yer alıyor.

İNADIYLA ŞAMPİYON BELGESELİ ÇIKIYOR

Trabzonspor efsanelerinin de yer aldığı, özel bir prodüksiyon şirketinin yapımını üstlendiği ve yönetmenliğini Bedran Güzel'in yaptığı filmin tanıtımına erken başlamak adına basın gösterimi, kulübün kuruluş yıl dönümü olan yarın Trabzon'da gerçekleştirilecek.

Belgesel; kuruluş yıl dönümü haftası dolayısıyla 4-6 Ağustos tarihleri arasında Trabzon'da, sinema sezonunun açılmasıyla birlikte de 15 Eylül Cuma gününden itibaren tüm Türkiye ile Avrupa'da gösterime girecek.

Trabzonspor tarihi zaferi beyaz perdeye taşıdı: 'İnadıyla Şampiyon' belgeseli yayınlanıyor

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Kulübümüzün son şampiyonluğunu anlatan “İnadıyla Şampiyon” isimli belgesel filmimiz; Trabzonspor’un kuruluş yıldönümü haftası nedeniyle 4-6 Ağustos tarihlerinde Trabzon'da, sinema sezonunun açılmasıyla birlikte 15 Eylül Cuma günü de tüm Türkiye ve Avrupa’daki sinemalarda vizyona girecek.

8. Şampiyonluk hikayemizin yazıldığı sezonda, takımımızın oynadığı müsabakalardaki devre arası konuşmaları, soyunma odasında yaşananlar, deplasman yolculukları, taraftar öyküleri, şampiyonluk kutlamalarının perde arkası ve Trabzonspor efsanelerinin yer aldığı belgesel film, beyaz perdede taraftarlarımızla buluşacak.

29ON Productions şirketinin yapımını üstlendiği ve yönetmenliğini Bedran Güzel'in yaptığı "İnadıyla Şampiyon" filmimizin tanıtımına erken başlamak adına basın gösterimleri, kulübümüzün kuruluş yıldönümü olan 2 Ağustos tarihinde Trabzon’da düzenlenecek.

Sosyal medyada yer alan gerçeği yansıtmayan haberlerle karışıklığa neden olmamak adına vurgulamak isteriz ki; bu gösterimlere sadece basın mensupları ve medya kuruluşları davet edilmiştir

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...