Türkiye Karadağ deplasmanında | Dünya Kupası yolunda kritik viraj

Türkiye Karadağ deplasmanında | Dünya Kupası yolunda kritik viraj

SPOR Haberleri

Grubun son maçında Karadağ’ı evinde yenersek Katar yolu için play-off’u garantiliyoruz. Norveç, Hollanda’yı deplasmanda yenerse Dünya Kupası’na direkt gitme ihtimalimiz var.

Türkiye nefesini tuttu, Karadağ maçını bekliyor. A Millî Takım’ımız, 2022 FIFA Dünya Kupası yolunda en kritik maçına deplasmanda Karadağ karşısında çıkıyor.

6-0’lık Cebelitarık galibiyeti ve Norveç’in Letonya ile berabere kalmasıyla Vikinglerin önünde averajla ikinciliğe yükselen ay yıldızlı takımımız, grubun son maçından galibiyetle ayrılırsa play-off’u garantileyecek. Millîlerin üç puan alması durumunda Norveç de deplasmanda Hollanda’yı en fazla iki farklı sonuçla mağlup ederse A Millî Takım liderliğe yükselerek direkt olarak Katar bileti alacak.

Türkiye Karadağ deplasmanında | Dünya Kupası yolunda kritik viraj
Türkiye, Cebelitarık'ı 6-0 ile geçtiği maçta Norveç'in Letonya ile berabere kalması sonucu avantajı tekrar eline aldı

YENİLSEK DE GİDEBİLİRİZ

Norveç’in alacağı daha farklı bir galibiyet ise maçların genel sonuçları doğrultusunda averaj hesaplarının devreye girmesini sağlayacak. Hollanda’nın galip gelmesi durumunda Karadağ’dan mağlubiyetle dönülmesi hâlinde dahi millîler grubu ikinci sırada tamamlayacak.

Hollanda-Norveç mücadelesi berabere biter ve ay yıldızlı takımımız sahadan puansız ayrılırsa, bu defa grupta üçüncü sıraya gerileyecek ve Katar şansını kaybedecek. Podgorica’daki Şehir Stadında oynanacak mücadele, 22.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayımlanacak.

KARADAĞ-TÜRKİYE MUHTEMEL 11'LER

KARADAĞ: Sarkic, Vukcevic, Vujavic, Savic, Tomasevic, Radunovic, Vujnovic, Jankovic, Osmanjic, Haksabanovic, Djurdjevic
TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Caner, Kerem, Berat, Berkan, Hakan, Halil, Burak

KARADAĞ'LA HESABIMIZ VAR

Ay yıldızlı ekip, Karadağ ile oynadığı son iki maçtan beraberlikle ayrıldı. Millî takım, grubun ilk maçında 2-0 öne geçtiği maçta Karadağ’dan uzatmalarda yediği golle bir puanla yetinmek zorunda kalmıştı. Millîler bu akşam hem rövanşı hem de Dünya Kupası vizesini almaya çalışacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...