Ukraynalı yıldız futbolcudan Rusya’ya sert tepki! Armasıyla dünyaya mesaj verdi

Düzenleyen:
Ukraynalı yıldız futbolcudan Rusya’ya sert tepki! Armasıyla dünyaya mesaj verdi

SPOR Haberleri

Rusya-Ukrayna savaşı futbol dünyasında da yankı bulmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’nde Benfica ile Ajax karşılaşmasında gol atan Ukraynalı futbolcu Roman Yaremchuk, gol sevincini Rusya’ya sert tepki göstererek savaşa tepki gösterdi. Golünü attıktan sonra formasını çıkartan futbolcu, Ukrayna Devlet Arması'nın olduğu bir tişörtle Moskova yönetimine tepkisini gösterdi. Maçın ardından sosyal medya hesabından da paylaşım yapan yıldız futbolcu, "Burası bizim ülkemiz, tarihimiz, kültürümüz, insanımız ve sınırlarımızdır. Savunmacılarımıza cesaretleri için teşekkür etmek istiyorum" mesajını verdi.

Şampiyonlar Ligi’nin Son 16 Turu'nda Benfica ile Ajax karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-2’lik skorla biterken, Ukraynalı futbolcu Roman Yaremchuk, attığı golden sonra Rusya’ya tepki gösterdi. Tepkisini sosyal medya hesabından da gösteren futbolcu, ülkesine destek oldu. 

SON SÖZÜ SÖYLEDİ 

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’ndan Ajax ile karşılaşan Benfica, ilk yarıda 2-1 geriye düştü. 72’nci dakikada sahneye çıkan Roman Yaremchuk, attığı kafa golüyle durumu 2-2’ye getirdi. Ukraynalı futbolcunun attığı golle karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı. 

Ukraynalı yıldız futbolcudan Rusya’ya sert tepki! Armasıyla dünyaya mesaj verdi

ÜLKESİNE DESTEK OLDU 

Ukrayna Milli Takımı’nda da forma giyen 26 yaşındaki golcü, attığı golün ardından ülkesinde yaşanan savaşla ilgili dikkat çeken bir harekete imza attı. Yıldız golcü, attığı golün ardından formasını çıkardı ve Ukrayna Devlet Arması'nın olduğu bir tişörtle Rusya'nın ülkesine karşı açtığı savaşa tepki gösterdi.

Ukraynalı yıldız futbolcudan Rusya’ya sert tepki! Armasıyla dünyaya mesaj verdiFormasını çıkartarak tepki gösterdi.

“ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI” 

Gol sevinciyle Rusya’ya tepki gösteren Yaremchuk, maçın ardından da sosyal medya hesabından tepkisini göstermeye devam etti. Paylaşımda bulunan 26 yaşındaki futbolcu, "Ben Ukraynalıyım ve bununla gurur duyuyorum. Memleketimden binlerce kilometre uzakta, anavatanında gergin olan herkese destek olmak istiyorum, şimdi birlik olma zamanı. Burası bizim ülkemiz, tarihimiz, kültürümüz, insanımız ve sınırlarımızdır. Savunmacılarımıza cesaretleri için teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...