Covid vakalarının arttığı ilde valilikten aşı çağrısı

Düzenleyen:
Covid vakalarının arttığı ilde valilikten aşı çağrısı

YAŞAM Haberleri

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün etkileri devam ediyor. İllere göre her 100 bin kişide görülen vaka sayısı tablosuna göre en çok artışın yaşandığı yerlerden birisi olan Kırıkkale'de koronavirüs aşısı için valilikten çağrı yapıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı, illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayısında en çok artan iller arasında yer alan Kırıkkale'de, Valilik tarafından vatandaşlara "aşı" çağrısı yapıldı.

Covid vakalarının arttığı ilde valilikten aşı çağrısı

Kırıkkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Kıymetli hemşerilerimiz, haftalık vaka sayılarımızda çok ciddi bir artış var. Covid-19 birçok sevdiğimizi, yakınımızı bizlerden ayırdı ve maalesef ayırmaya da devam ediyor. Tedbirleri uygulamada gevşeme gösterirsek, kaybeden yine biz oluruz. Sağlık hepimiz için lütfen, kendimizi ve çevremizi bu noktada koruyalım. Sosyal ortamlarda çok dikkatli olalım. Maskemizi kullanalım. Yaptırmadığımız aşılarımızı mutlaka yaptıralım" ifadesi kullanıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...