TADD Ramazan bereketini Afrika’ya taşıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
TADD Ramazan bereketini Afrika’ya taşıyor

Yaşam Haberleri  / Haber Merkezi

Kurulduğu günden bu yana her Ramazan Afrika’ya kumanya yardımı ve iftar sofraları düzenleyen Tüm Afrika’nın Dostları Derneği (TADD); bu yıl da hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında.

Tüm Afrika’nın Dostları Derneği; Ramazan ayı boyunca Afrika’nın ihtiyaç sahibi bölgelerinde yoksulların yüzünü güldürmeye devam edecek. 

TADD Ramazan bereketini Afrika’ya taşıyor - 1. Resim

TADD Başkanı Dr. Bilgehan Güntekin, “Bu Ramazanı da, kardeşinin sofrasında” diyerek bağışseverlerin desteğiyle Afrika’daki ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olacaklarını söyledi. Güntekin, “TADD  olarak her sene olduğu gibi bu sene de Afrika’da Ramazan faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Özellikle açlığın pençesinde olan yüzlerce insana yardım ulaştırmak için seferberlik içerisindeyiz. İftar sofraları kurarak ve yardım kolileri götürerek yolumuzu bekleyen ailelerin yüzünü güldüreceğiz” dedi.

TADD Ramazan bereketini Afrika’ya taşıyor - 2. Resim

Güntekin, bir ailenin bir aylık temel gıda ihtiyacını karşılamak amacıyla hazırlanan gıda kolilerini 600 lira, ifrat bedelinin ise 60 lira karşılığında “www.tadd.org.tr" internet sitesinden bağış yapılabileceğini bildirdi.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...