Prens Harry kriz sonrası ilk defa konuştu

Prens Harry kriz sonrası ilk defa konuştu

DÜNYA Haberleri

“İngiltere benim evim. Bu asla değişmeyecek” diyen Harry, eşi Meghan Markle ve 8 aylık oğlu için daha huzurlu bir hayat umduğunu söyledi.

İngiltere’de eşi Meghan Markle ile birlikte kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerini bırakma kararının ardından ilk kez konuşan Prens Harry, ayrılma ve Kanada’ya yerleşme kararını kolay vermediklerini söyledi. Bir etkinlikte konuşan Harry “Büyükanneme her zaman büyük saygı göstereceğim. Prens ya da dük olarak değil Harry olarak konuşuyorum. İngiltere benim evim. Bu asla değişmeyecek” dedi. Aylarca süren görüşmelerin sonunda bu kararı aldıklarını belirten Harry “Her zaman doğruyu yapmadım ama bu kararımla ilgili olarak şunu söylemek istiyorum. Gerçekten başka seçenek yoktu. Kraliçe’ye kamu finansmanı olmadan hizmet etmeyi ümit ediyorduk. Maalesef bu mümkün olmadı” ifadelerini kullandı. Prens Harry, eşi Meghan Markle ve 8 aylık oğlu için de daha huzurlu bir hayat umduğunu belirtti. Serkan Bayar LONDRA İHA

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...