Çeçen lider Kadirov'dan Ukrayna'ya çarpıcı mesaj: Sürpriz yapacağız

Düzenleyen: / Kaynak: Sputnik
Çeçen lider Kadirov'dan Ukrayna'ya çarpıcı mesaj: Sürpriz yapacağız

DÜNYA Haberleri  / Sputnik

Rusya-Ukrayna savaşı 7. aya doğru yaklaşırken, Rus lider Vladimir Putin’ e yakınlığı ile de bilinen Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov, "Ahmat" adlı Çeçen özel kuvveti askerlerinin Ukrayna için bir sürpriz hazırladığını, yakında bunu uygulayacağını söyledi.

Rusya Federasyonu’na bağlı Çeçenistan’ın lideri Ramazan Kadirov dün Rus ordusuna yaptığı eleştirinn ardından bu seferde Ukrayna’ya yönelik açıklamalarda bulundu. Telegram hesabından açıklama yapan Ramazan Kadirov, "Savaşçılarımız, Ukraynalı haydut oluşumlarına ilgi çekici bir sürpriz hazırladı, yakında öğreneceksiniz. Şimdilik kartları açmayacağım" dedi.

Çeçen lider Kadirov'dan Ukrayna'ya çarpıcı mesaj: Sürpriz yapacağızRus lider Vladimir Putin’ e yakınlığı ile de bilinen Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov, "Ahmat" adlı Çeçen özel kuvveti askerlerinin Ukrayna için bir sürpriz hazırladığını, yakında bunu uygulayacağını söyledi.

Çeçen güçlerin tüm eylemlerinin net şekilde planlandığını ve hiçbir sapma ya da olağanüstü durum yaşanmadığını iddia eden Kadirov, "Çeçen birliklerinin cesareti, yiğitliği ve kahramanlığı ve müttefik kuvvetlerle yapılan yoğun işbirliği sayesinde özel askeri harekat, Çeçen Cumhuriyeti birliklerinin sorumluluk bölgesinde başarıyla ilerliyor. Ortak çabalarla düşman haydut oluşumlarını tamamen bozguna uğratacağımızdan eminim" ifadelerini kullandı.



Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Sputnik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...