Çin'de vinç kazası! Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Çin'de vinç kazası! Çok sayıda ölü ve yaralılar var

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

Çin'de bir köprü inşaatında kullanılan vincin devrilmesi sonucu kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çin yakın zamanda yaşladığı sel felaketinin izlerini silmeye çalışırken bugün meydana gelen iş kazasında da can kaybının yaşanması üleyi derinden sarstı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Çin’in Jianyang kentinde köprü inşaatında bir vincin devrilmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çin’in Sichuan eyaletine bağlı Jianyang kentinde bugün otoyol köprüsü inşaatında kule vinci devrildi. Tuo Nehri üzerinde yapılan çalışmalar sırasında meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 5 kişi de tedavi altına alındı. Kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı.

DAHA ÖNCE DE VİNÇ KAZALARI GERÇEKLEŞMİŞTİ

Şinhua ajansının haberine göre, 2017 yılında ülkenin doğusundaki Şangdong eyaletinin başkenti Cinan'da, Şıciacuang-Cinan hattındaki bir demir yolu inşaat alanında, işçilerin çalıştığı sırada vinç devrildi.

İşçilerden 5'i olay yerinde, biri kaldırıldığı hastanede öldü. Kazada bir kişi de yaralandı.

2016 yılında Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde bir inşaat sahasındaki vincin prefabrik yapının üzerine düşmesi sonucu en az 12 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Çin'in resmi haber ajansı Şinhua'nın haberine göre, yurt olarak kullanılan prefabrik yapının üzerine vincin düşmesi sonucu 12 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Yaralıların tedavi altına alındığını söyleyen yetkililer, vincin şiddetli rüzgar nedeniyle düştüğünün tahmin edildiğini belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...